bjarke de koning

Reference

editing

Comments Closed


Share this post

Jeg har siden januar 2011 arbejdet sammen med Bjarke på flere projekter, hvor han har varetaget flere forskellige opgaver for mig, lige fra at klippe promoer på Amalies Verden til at shade og arbejde som offline-klipper på Fristet 1 og 2.

Jeg har stor respekt for Bjarkes dedikation til et projekt, hans engagement og hans evige lyst til på en konstruktiv måde at optimere processerne omkring ham. Bjarke er en mand, der ved, hvad han vil, men han er også lydhør overfor kritik og gode råd. Men mindst lige så vigtigt er det, at Bjarke også er typen, man kan drikke en øl med efter arbejde og snakke både fagligt og socialt med. Når man er i den her vanvittige branche, hvor alle knokler som gale, arbejder mange, mange timer og som resultat deraf skal substituere bedste venner og familie, er det vigtigt med sådan nogle medspillere på holdet.

Og sådan én er Bjarke også, ligesom han er en dygtig klipper, som bliver ved, til den sidder i skabet, som er bevidst om, at produktet er drønvigtigt og derfor bliver ved og ved. Og som er en rigtig god historiefortæller qua hans erfaring fra især de lange fortællinger, man skal igennem dag for dag, uge for uge og sæson for sæson, når man sidder med de lange og ofte komplicerede realityfortællinger. Og så kan man mærke, at Bjarke har en stor kærlighed til historiefortælling.
Bjarke er bare blevet bedre og bedre i den tid, jeg har kendt ham og arbejdet med ham. Og jeg kan derfor varmt anbefale Bjarke, både fagligt og socialt. Hvis I da får lov at gafle ham fra mig.

Stine Stahr